Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Högsäsong för träningsläger

Det är just nu en intensiv period med träningsläger för landslagen. Seniorherrarna har haft sitt första läger i Linköping och U21 Dam i Luleå. U21 Herr har njutit av värmen på Mallis under påsklovet och helgen 19–21 april träffas seniordamerna i Skellefteå.

Efter en lite blåsig inledning och utmaningar med att sätta upp banan har herrarnas läger på Mallorca flytit på riktigt bra. Vädret har varit perfekt och dagarna bjudit på inledande och sedvanlig morgonjogg för att sedan följas av två pass på vattnet.
Det är andra gången som U21-laget är på Mallis, första gången med den för säsongen nya tränaren Henry Clark. Och han sammanfattar lägret såhär.

– It has been a very successful training camp in Majorca. All players have demonstrated a great attitude and enthusiasm towards the training sessions and improving their skills. This camp has set us up well for the competitions later this year in Essen, St Omer, and Skovshoved.

Håll er uppdaterade via sociala medier – följ Kanotpolo - Svenska Kanotförbundet.


Publicerad: 2024-04-09

Senast uppdaterad: 2024-04-09

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV