Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Minnesstund för Agneta Andersson

Agneta Andersson har lämnat oss till stor sorg och saknad. Begravning kommer att ske i närvaro av familj och den närmaste kretsen, men följas av en urnnedsättning och minnesstund som är öppen för alla som vill delta.

För en tid sedan nåddes vi av beskedet att Agneta Andersson har lämnat oss till stor sorg och saknad. Kondoleanser och varma hälsningar strömmar in från olika håll i kanot- och idrottsvärlden.

Tänd gärna ett ljus och/eller ge en gåva till Cancerfonden i Agnetas minnesrum som ni hittar här – Agnetas minnesrum

Begravning för familj och närmaste kretsen

Begravningen kommer att äga rum fredagen den 10 november i närvaro av familj och den närmaste kretsen.

Öppen urnnedsättning

Efter begravningen hålls en öppen urnnedsättning dit alla som vill hedra minnet av Agneta är välkomna. Urnnedsättningen äger rum på Skogskyrkogården i Karlskoga kl. 13.00 på fredag den 10 november.

Minnesstund för kanot- och idrottsvänner

Efter urnnedsättningen ordnar Bofors Kanotklubb en minnesstund med lättare tilltugg för kanot- och idrottsvänner ca kl. 14.00. Önskar du delta vid kanotklubbens minnesstund behöver du anmäla dig. Minnesstunden sker preliminärt i kanotklubbens lokaler, men definitivt besked skickas ut per mail efter att anmälningar har sammanställts.

Anmälan sker per e-post till boforskkmaria@gmail.com senast kl. 12.00 på fredag den 27 oktober.

Publicerad: 2023-10-24

Senast uppdaterad: 2023-10-24

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV