Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Auktoriserad utbildare

Alla som håller Svenska Kanotförbundets utbildningar och examinerar Paddelpasset är auktoriserade utbildare. Att vara en auktoriserad utbildare betyder att hen uppfyller ett antal kriterier som Svenska Kanotförbundet fastställt. Det betyder att du kan lita på och känna dig trygg med att utbildaren har kompetens och kunskap för att ge dig en säker och utvecklande kurs, utbildning eller examination.

Under våren 2023 uppdaterades kriterierna för "Godkänd Kanotcentral". I de nya kriterierna för godkända kantocentraler ingår numera att verksamheten omfattar uthyrning, vilket medförde att det uppstod ett behov av en ny kvalitetsmärkning – "Auktoriserad utbildare".

Vi vill gärna lyfta och ge företag som har auktoriserade utbildare en möjlighet att synas, även om de inte har uthyrning. Därför finns nu märkningen "Auktoriserad utbildare" och vår sida "Hitta Auktoriserad utbildare".

Observera att alla SKF:s utbildare finns listade på våra utbildningssidor, men där framgår inte vilket företag eller organisation som utbildaren är kopplad till. Kanotcentraler som har auktoriserade utbildare visas under både Godkänd Kanotcentral och Auktoriserad utbildare.

Vill du läsa mer om våra utbildningar gör du det på våra sidor om utbildning här.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om Auktoriserad utbildare? Vill du också synas här som Auktoriserad utbildare? Du är alltid välkommen att kontakta oss.

Katinka Ingves
katinka.ingves@kanot.com
076-611 43 03

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet kontakta oss gärna på info@kanot.com.

Svenska Kanotförbundets logotyp Godkänd Kanotcentral

Publicerad: 2023-04-03

Senast uppdaterad: 2023-05-26

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV