Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Bli godkänd kanotcentral

Målet med Svenska Kanotförbundets märkning Godkänd Kanotcentral är att det ska vara enkelt för kunder att hitta seriösa kanotuthyrare. Kunderna ska få förutsättningar att paddla säkert, miljömässigt och med glädje. En Godkänd Kanotcentral står för kvalitet, kunnande och kanotglädje.

Vill du visa dina kunder att du håller hög kvalitet och värnar om kundens upplevelse och säkerhet? Om du uppfyller kriterierna kan du också ansluta dig till konceptet Godkänd Kanotcentral.

Kraven för Godkänd Kanotcentral ska balansera på en nivå som är tillräckligt nåbar och realistisk för att många kanotuthyrningar ska kunna uppfylla dem, och tillräckligt hög för att göra skillnad när det gäller upplevelse och säkerhet.

Kanotförbundet marknadsför och informerar om märkningen Godkänd Kanotcentral i våra kanaler som till exempel kanotguiden.com, både digitala och i tryckt material. Våra Godkända Kanotcentraler erbjuds medlemspriser på Kanotförbundets utbildningar, på Paddelpass och träffar. Vi anordnar föreläsningar och informationer och erbjuder rabatt på bokningssystem.

Hur ansluter jag min verksamhet?

Kontakta Svenska Kanotföbundets Katinka Ingves så får du information om kriterierna. Därefter bokar vi in tid för ett digitalt introduktionssamtal, och om vi är överens om att det passar dig att ansluta till Godkänd Kanotcentral får du ytterligare information.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring Godkänd Kanotcentral är du alltid välkommen att kontakta oss.

Katinka Ingves
katinka.ingves@kanot.com
076-611 43 03

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet kontakta oss gärna på info@kanot.com.

Publicerad: 2023-04-03

Senast uppdaterad: 2023-04-03

Författare: Katinka Ingves

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV