Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter säkerhet och miljö

Välkommen till nyhetsarkivet kring säkerhet och miljö. Här hittar nyheter som rör frågor som trygg paddling, hållbart friluftsliv och andra områden som är viktiga för säkerheten på vattnet och vistelse i vår svenska natur.

Alla nyheter, från förbundet och andra grenar, hittar du här.

  • Allemansrättens dag 20 september

    Allemansrätten är en fantastisk möjlighet för alla att röra sig fritt i naturen och det firar vi gärna genom att tillsammans med er väcka nyfikenhet och medvetenhet om allemansrätten – både i och omkring vattnet. Häng med du också!
  • Kunskap är bästa paddlingskompisen

    Sommarlov, lediga dagar och många vill säkerligen vara aktiva på vattnet under semestern, antingen sin egen kanot eller hyra från någon uthyrare. Runt om i Sverige finns omkring 90 bemannade Godkända Kanotcentraler som är anslutna till Svenska Kanotförbundet.
  • Hållbara tävlingar – svara på vår enkät

    Deltar du och din förening vid Sprint-SM i Jönköping i år? Hur reser ni dit? Och hur bor ni på platsen? Hjälp oss i vårt arbetet och svara på vår korta enkät.

Publicerad: 2023-01-10

Senast uppdaterad: 2023-04-24

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV