Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter Maraton

Välkommen till nyhetsarkivet för slätvattengrenarna maraton och shorttrack. Här hittar du nyheter om läger, tävlingar och andra spännande händelser från en av svensk kanot mest framgångsrika grenar.

Alla nyheter från hela vår verksamhet hittar du här.

  • Truppen till EM i maraton uttagen

    Nu presenterar förbundskapten Magnus Ljungberg truppen som är uttagen att representera Sverige vid EM 25–28 juli i Poznan, Polen. Stort grattis!
  • Dags för SM & SUC i maraton, LIdköping

    Imorgon startar SM i maraton där Sveriges bästa kanotister ska göra upp om medaljer och ära. Upplev det häftiga med disciplinen där man mixar paddling, taktik och inte sällan händelserika lyft. Tävlingen ingår även i Svenska Ungdomscupen. Varmt välkomna!
  • Dubbla BRONS för Joakim Lindberg på världscupen!

    I helgen var det världscup i Brandenburg, Tyskland och som enda svensk på plats visade Joakim Lindberg hög klass i både Short Race och Long Race 30 km när han tog två brons. Stort grattis!

Publicerad: 2022-12-08

Senast uppdaterad: 2024-05-14

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV