Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter Maraton

Välkommen till nyhetsarkivet för slätvattengrenarna maraton och shorttrack. Här hittar du nyheter om läger, tävlingar och andra spännande händelser från en av svensk kanot mest framgångsrika grenar.

Alla nyheter från hela vår verksamhet hittar du här.

 • Anmäl er till Älvforan 10 km – RM i långdistans

  Senast 1 juni 2023 behöver anmälan till Riksmästerskap 2023 i långdistanspaddling (10 km) samt motionsloppet Älvforan (10 km) vara inne. Tävlingen vänder sig till alla – från paddlingssugna motionärer till er som vill tävla om RM-medaljer oavsett om ni paddlar havskajak, SUP och tävlingskanot.
 • En kaptens rapport från Örebro Black River Games

  Under en intensiv tävlingsdag med ett späckat tidsprogram möttes ett härligt gäng kanotister på Hästhagen i Örebro för att göra upp i Shorttrack och Maraton. Förbundskapten Magnus Ljungberg var på plats och är nöjd med vad han fick se.
 • Inbjudan till Göta Kanalloppet 28 maj

  Lidköpings Kanotförening bjuder in till tradionellt Göta Kanallopp som också ingår i SUC.
  Varmt välkomna!
 • Intensiv NM-helg summeras som succé

  Nordiska mästerskapen 2023 i maraton är slut för den här gången. Efter tre tuffa, fullmatade tävlingsdagar med allt ifrån ungdomsklasser och rutinerade Masters till C1 och Para så kan vi summera tävlingen som en succé.
 • Beställ Masterskollektionen – webshopen öppen

  Nu kan du stolt visa upp att du tränar och tävlar för Sverige – även om du inte är uttagen landslagspaddlare. Fram till den 14 maj finns det möjlighet att beställa våra snygga och funktionella tränings– och tävlingskläder från Trimtex.

Publicerad: 2022-12-08

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

FÖLJ OSS
Facebook
Instagram
Nyhetsbrev