Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Sportklockor & sensorer – ett redskap för dig som är tränare, 16 maj

Svenska Kanotförbundets fält- och dataanalytiker Giangiacomo ”Janko” Bravo håller en föreläsning via Teams kring hur tränare kan få ut mer av den data som dagens sportklockor samlar in. Föreläsningen riktat sig främst till tränare, ledare och föräldrar, men är öppen för alla.

I och med utvecklingen av sportklockor och mer avancerade sensorer som kan placeras på kajaken ökar mängden tillgänglig data för den aktive och dess tränare. Denna data kan utgöra ett stöd för att förstå den aktive bättre och för att utveckla dess träningsupplägg, loppdisposition såväl som tekniska utförande.

Denna föreläsning ger en överblick kring olika möjligheter som finns – allt från vad en tränare kan enkelt kan mäta i ett enskilt träningspass till vad man kan få ut för information från mer avancerade sensorer och kompetenser. Janko kommer bland annat ge praktiska exempel och tips på hur man kan få ut så mycket som möjligt av genomförda träningspass.

Datum

Torsdag 16 maj, kl. 20.00–21.00.
Klicka på länken för att ansluta till föreläsningen – Teams

Varmt välkomna!

Publicerad: 2024-05-14

Senast uppdaterad: 2024-05-13

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV