Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

SKF KANOTKONVENT

SKF Kanotkonvent har genom åren vuxit till en central mötesplats för svensk kanot. I mitten av januari varje år arrangerar Svenska Kanotförbundet ett "Kanotkonvent" – en mötesplats för svensk kanot. Konventet riktar sig till alla tränare och ledare som på olika sätt möjliggör och utvecklar verksamhet ute i våra föreningar, men även till dig som själv är aktiv, förälder eller intresserad av paddling i allmänhet.

Kanotkonvent 2023

Efter ett par år starkt präglade av pandemin vill vi nu åter samla engagerade personer för en inspirerande helg på Bosön. Den 20–22 januari 2023 bjuder vi återigen in till Bosön, svensk idrotts utvecklingscentrum, och anmälan är nu öppen.

Årets tema är ”Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar”, en vision vi vill jobba vidare med och ser kanotkonventet som det perfekta avstampet. Likt tidigare år finns det tre huvudspår i programmet, med möjlighet att mixa pass inom de olika spåren för den som önskar. Tyngdpunkten ligger under lördag–söndag men redan under fredagskvällen finns det möjlighet att delta på ett par kortare pass. Det schemalagda programmet blandas upp med tid för mer informella samtal och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om kommande konvent via menyn eller här.


Publicerad: 2022-12-01

Senast uppdaterad: 2022-12-01

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

FÖLJ OSS
Facebook
Instagram
Nyhetsbrev