Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

SKF KANOTKONVENT

SKF Kanotkonvent är en mötesplats för svensk kanot. I mitten av januari varje år arrangerar Svenska Kanotförbundet ett konvent som riktar sig till alla tränare och ledare som på olika sätt möjliggör och utvecklar verksamhet ute i våra föreningar, men även till dig som själv är aktiv, förälder eller intresserad av paddling i allmänhet.

Syfte

Konventet är en viktig och central mötesplats – en unik möjlighet att träffas fysiskt under trivsamma former och ta del av erfarenheter, sprida kunskap och flytta sina egna, eller kanske till och med sudda ut, gränser. Vi vill även lyfta fram värdet av att gemensamt och tillsammans arbeta och agera för svensk kanot, nu och framöver, med målet att:

  • Verka för en trygg och säker miljö, både i mötet mellan människor och på vattnet.
  • Våra medlemmar och vår natur mår bra, vilket är en förutsättning för vår verksamhet.
  • Erbjuda paddlingsglädje genom hela livet.
  • Fysisk och psykisk utveckling sker i balans med återhämtning oavsett drömmar och mål – från friluftsliv och motion till träning och tävling.

Du kan läsa mer i SKF:s vision och värdegrund.

Kanotkonvent 2024

Den 19–21 januari 2024 är det dags igen och planeringen är i full gång. Temat för konventet är "Ett stärkt ledarskap för svensk paddling". Boka in helgen redan nu för att inte missa årets centrala mötesplats för svensk kanot. Vi ses!

Mer information hittar du här.


Publicerad: 2022-12-01

Senast uppdaterad: 2023-10-27

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV