Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Beställ Paddlepowerarmband för sommarens kanotskolor

Nu är det dags att beställa Paddlepowerarmband till sommarens kanotskolor!

Sommaren närmar sig med stormsteg och med det också årets kanotskolor! Förra året använde 25 klubbar Paddlepower i sin verksmahet och över 2000 armband delades ut. Nu går det bra att börja beställa armband till årets kanotskolor och nybörjarverksamheter.

PaddlePower är ett nybörjarkoncept som syftar till, att motivera, underlätta och synliggöra utveckling hos nya kanotister samt att utgöra ett stöd för ledare. Koncepter består av olika nivåer och för varje nivå ska olika moment utföras. Vissa av nivåerna belönas med vita, gula och gröna armband.

För att läsa mer om Paddlepower och beställa armbanden klicka in på Paddlepowersidan här.

När ni beställer era Paddlepowerarmband glöm inte att samtidigt gå in i Idrottonline och sök nykrekryteringsstödet som ges när man kör nybörjarverksamhet med Paddlepower!

Läs mer om Nykrekrytetringspaketet här.

Publicerad: 2022-04-22

Senast uppdaterad: 2022-12-21

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV