Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Dags att söka projekt- och föreningsstöd

Som medlem i Svenska Kanotförbundet är föreningen en del av svensk idrott och Riksidrottsförbundet (RF) och har rätt att söka de stöd som fördelas till idrotten. Läs mer och ansök senast 30 april.

På Kanotkonventet i januari presenterades årets ekonomiska projektstöd för föreningar. Om ni inte redan sökt är det dags att ta en titt på årets projekt- och föreningsstöd och göra en ansökan. På vår sida "Projektsstöd förening" presenteras aktuella projektsstöd som fördelas via Svenska Kanotförbundet.

Projektsstöd består av medel som svensk kanot tilldelats av Riksidrottsförbundet (RF) att fördela till föreningarna. Stöden är enkelt paketerade för att göra ansökningsprocessen enkel.

All information om stöden hittar ni här – Projektstöd förening

Kontakt

Har ni frågor kring stöden eller andra funderingar kring föreningsverksamhet är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Johan Nilsson
Verksamhetsutvecklare – Förening & tävling
johan.nilsson@kanot.com
073-331 19 79

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.

Publicerad: 2024-03-07

Senast uppdaterad: 2024-03-07

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV