Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Inbjudan internationellt ungdomsläger

Favorit i repris! Kanotslalomkommittén bjuder åter igen in till internationellt ungdomsläger i kanotslalom och fors i mitten av juli. Lägret samlar unga från Europa och skapa en gemenskap kring paddling, strömmande vatten och natur.

Kanotslalomkommittén bjuder in till läger i Dala Floda för ungdomar i åldrarna 12–16 år, men vi är flexibla. Skicklighet och säkerhet på vattnet är viktigare än själva åldern. Paddlingen kommer att ske i Västerdalälven – Lissfors (kanotslalom), Fänforsen och Käringforsen (forspaddling). Svårighetsgraden varierar, men maxar på III. Det finns även andra vatten att välja att paddla i om man önskar.

Tanken är ett sex dagar långt läger under v. 29. Förslag är att vi startar måndag 15 juli och avslutar lördag 20 juli. Du tar med egen utrustning såsom kajak, paddel, hjälm och flytväst. Möjlighet att hyra annan kajak på plats kan erbjudas.

Boende och mat

Boendet sker i eller nära Floda Forsfarares klubbhus vid Lissfors. Du väljer själv om du vill bo i klubbhuset eller ute i det fria. För den som så önskar ingår frukost, lunch och middag. Lunch och middag serveras på Flokullornas i Dala Floda, frukost serveras i klubbhuset.

Medföljande ledare som är villig att delta i verksamheten och ta ansvar för en grupp unga under aktivitetstiden deltar kostnadsfritt.

Läs mer om lägret i inbjudan – Inbjudan till internationellt ungdomsläger – kanotslalom och fors Pdf, 809 kB.

Anmälan och kostnad

Beräknad kostnad för lägret inklusive "logi" och alla måltider i sex dagarna till 2500 SEK (230 EUR/210 GBP). Medföljande ledare som är villig att delta i verksamheten och ta ansvar för en grupp unga under aktivitetstiden deltar kostnadsfritt.

Vänligen gör en intresseanmälan till a.k.lundberg@telia.com eller +46 70 544 14 40.

In English

You will find the invitation in English here – Invitation Canoe Slalom and White Water Camp for Youngsters Pdf, 809 kB.

Kontakt

Kent-Åke Lundberg
Svenska Kanotslalomkommittén
a.k.lundberg@telia.com
+46 (0)70-544 14 40

Publicerad: 2024-01-22

Senast uppdaterad: 2024-01-22

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV