Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Årets uttagningskriterier för landslagsuppdrag

En spännande tävlingssäsong väntar och nu presenteras årets uttagningskriterier och uttagningstävlingar för landslagen inom slätvatten.

Landslagsledningen kan nu presentera gällande uttagningskriterier och uttagningstävlingar inom slätvatten för 2024. I dokumentet presenteras uttagningskriterier, observationstillfällen och uttagningstävlingar Maratonlandslaget, Ungdomslandslaget, Juniorlandslaget samt Seniorlandslaget Sprint & Para. I slutet av dokumentet finns även en uttagningsplan till OS-kval och OS i Paris 2024.

Kriterierna finns även under repspektive grensida för landslag samt under aktuell information för SKF:s Breddelitsatsning.

Kontakt

Vid frågor kring uttagningskriterierna hänvisar vi i första hand till respektive landslagsansvarig – kontaktuppgifter hittar ni här.

Publicerad: 2024-02-22

Senast uppdaterad: 2024-02-22

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV