Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter Sprint

Välkommen till nyhetsarkivet för slätvattengrenen sprint. Här hittar du nyheter om läger, tävlingar och andra spännande händelser från en av svensk kanot mest framgångsrika grenar.

Alla nyheter från hela vår verksamhet hittar du här.

  • Säsongspremiär i Bagsværd

    Årets första sprinttävling går av stapeln nu i helgen 19–21 april och en mängd svenska kanotister och klubbar är på plats när Copenhagen Sprint Regatta står på programmet – en viktigt kvaltävling inför kommande världscuper och internationella mästerskap.
  • Kommunikation för motivation, 29 april

    Svenska Kanotförbundets tränare och teamleader för U16 i sprint Lovisa Sandström har en digital föreläsning via Teams kring hur vi kan jobba med kommunikation för att våra unga ska motiveras och utvecklas i positiv riktning. Föreläsningen riktat sig främst till ledare, föräldrar och aktiva från 14 år, men är öppen för alla.
  • Masters - Paddling hela livet

    Det händer mycket kring masterspaddling i slätvatten, med träningsläger, en nylansering av Svenska masterscupen och inkludering i "Bästa klubb"-tävlingen på SM

Publicerad: 2022-12-09

Senast uppdaterad: 2023-03-21

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV