Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

En ny utbildning!

Kanotförbundet jobbar på många fronter för att bidra till en mer hållbar värld. Nu finns chans för ledare att bli en del i det arbetet genom att delta i en ny kurs som handlar om att skapa miljöengagemang.

För ledare som vill öka miljöengagemang hos sina deltagare finns nu möjlighet att vara med på pilotutbildningen Miljöengagerad paddling. Initiativ till kursen togs för flera år sedan, men genomfördes inte på grund av resursbrist. Materialet har nu slipats och genom forskningsprogrammet MISTRA Sports and Outdoors och Svenska Kanotförbundet kan kursen nu sjösättas. Deltagarna kommer att få med sig kunskaper och verktyg om vad som verkligen skapar ett engagemang. Det är nämligen inte så enkelt som att enbart vistelse i naturen skapar miljöengagerade människor.

Kursledare är forskare från Linköpings universitet, Kristianstads högskola och Mittuniversitetet.

Vill du veta mer och kanske anmäla dig? Läs mer här.

Publicerad: 2023-03-07

Senast uppdaterad: 2023-03-08

Författare: Katinka Ingves

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV