Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Dags för Lekande kanot i Lödde!

Lekande kanot är den kanotspecifika delen av Tränare 1 i SKF utbildningsstruktur. Under hösten 2023 kommer Lekande kanot genomföras fysiskt på Lödde Kanotklubb helgen 30/9–1/10.

Välkommen till "Lekande kanot" – den kanotspecifika delen av Tränare 1 i SKF utbildningsstruktur. Lekande kanot är en utbildning för dig som tränar nybörjare upp till grön nivå enligt PaddlePower och Paddelpasset. Fokus ligger på kanotister upp till ca 12 år och riktar sig till dig som vill utveckla dina kunskaper inom kanotspecifik träning, såväl på vattnet som på land.

Perfekt första tränarutbildning

Lekande Kanot är en perfekt första tränarutbildning – oavsett vilken gren du är verksam inom. Du får en grund att stå på vad gäller paddlingsteknik och hur du på ett lustfyllt och inspirerande sätt kan lägga upp träningar. Utbildningen passar till exempel dig som ska leda PaddlePower, Kanotskola eller annan typ av nybörjarverksamhet, men även dig som vill uppdatera dina grundläggande kunskaper för att på bästa sätt kunna leda verksamhet för kanotister under deras första år.

Anmälan

Anmälan till "Lekande kanot" 30 sep–1 okt 2023 görs här.

Kostnaden för utbildningen är 1500:- varav 1000:- går att söka bidrag för.
Läs mer om våra utbildningssubventioner här.

Publicerad: 2023-09-14

Senast uppdaterad: 2023-09-18

Författare: Johan Nilsson

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV