Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet
ung man i kajak som plockar upp plastflaska

Bli en av kanotförbundets utbildare

Kanotförbundet söker erfarna utbildare och instruktörer som vill kunna utbilda kanotledare i kursen Miljöengagerad paddling.

Förra året genomfördes en pilotomgång av kursen Miljöengagerad paddling. Miljöengagerad paddling är en kurs för ledare som är intresserade av att lära sig sätt att inspirera till miljöengagemang genom paddling. Kursen syftar till att bygga ledarnas miljörelaterade kunskap, förmåga och engagemang och ge dem förutsättningar att på ett inspirerande och naturligt sätt integrera miljö i sina paddlingsaktiviteter.

Vill du kunna hålla kursen Miljöengagerad paddling? Nu satsar vi på att hitta erfarna instruktörer som vill bli en del i Kanotförbundets utbildargrupp för Miljöengagerad paddling. I maj anordnar vi en utbildarutbildning. Har du ett stort intresse för miljö och hållbarhet i relation till paddling? Har du erfarenhet av att utbilda och instruera inom paddling? Läs mer om utbildarutbildningen som kan bredda din kurspalett.

Läs mer i länken och anmäl dig om det här låter som en spännande och inspirerande utmaning.

Datum för utbildarutbildningen

Lördag-söndag 25-26 maj 2024

För mer information kontakta Katinka Ingves

katinka.ingves@kanot.com

0766-114 303

Publicerad: 2024-04-16

Senast uppdaterad: 2024-04-16

Författare: Katinka Ingves

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV