Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Förverkliga paddlingsdrömmar för alla tillsammans med oss!

Har er förening funderat på ny verksamhet? Kanske är ni nyfikna och och intresserade av att välkomna en målgrupp som kanske avviker från normen – i så fall är vår satsning "Paddlingsdrömmar för alla" något för er.

Nu har du som kanotförening möjlighet att med stöd från Svenska Kanotförbundet, både praktisk och ekonomiskt, möjlighet att öppna upp för personer med olika funktionsnedsättningar. Målgruppen personer med rörelsenedsättning finns idag i några föreningar, men för personer med intellektuell funktionsnedsättning och synnedsättning så är verksamheten mindre eller rent av obefintlig. Det vill vi med vårt nya projekt försöka ändra på.

Vi söker föreningar!

Flera föreningar har redan anmält sitt intresse, men det finns plats för fler. Vi söker nu föreningar som just er, som vill och vågar testa något nytt. Ett första steg från er som förening är kanske en enstaka prova-på eller så vill ni ta prova-på-tillfällena vidare genom att börja erbjuda regelbunden paddling. Genom satsningen "Paddlingsdrömmar för alla" kan er förening vara den som uppfyller just det – någons dröm att få börja paddla.

Läs mer om satsningen och projektet här.

Kontakt

Jennie Hedrén Hasselros
Projektledare – Paddlingsdrömmar för alla
jennie.hasselros@kanot.com
073-550 15 25

Tillsammans förverkligar vi paddlingsdrömmar för alla!

Publicerad: 2024-04-22

Senast uppdaterad: 2024-04-22

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV