Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Inbjudan internationellt ungdomsläger

Svenska Kanotslalomkommittén bjuder in till internationellt ungdomsläger i kanotslalom och fors i början av juli 2023. Tanken med lägret är att föra samman unga från Europa och skapa en gemenskap kring paddling, strömmande vatten och natur.

Kanotslalomkommittén bjuder in till läger i Dala Floda för ungdomar i åldrarna 12–16 år. Paddlingen kommer att ske i Lissfors (kanotslalom), i Fänforsen och i Käringforsen (forspaddling). Svårighetsgraden varierar, men maxar på III. Det finns även andra vatten att välja att paddla i om man önskar.

Tanken är ett femdagarsläger under perioden 2–9 juli. Förslag är att vi startar måndag 3 juli och avslutar fredag 7 juli. En inresseanmälan har tidigare gått ut och i dagsläget är tio stycken ungdomar anmälda – fem från Tyskland, tre från Norge och två från Sverige.

Boende och mat

Boendet sker i eller nära Floda Forsfarares klubbhus vid Lissfors. Du väljer själv om du vill bo i klubbhuset eller ute i det fria. För den som så önskar ingår frukost, lunch och middag. Lunch och middag serveras på Flokullornas i Dala Floda, frukost serveras i klubbhuset.
Medföljande ledare som är villig att delta i verksamheten och ta ansvar för en grupp unga under aktivitetstiden deltar kostnadsfritt.

Läs mer om lägret i inbjudan – Inbjudan till internationellt ungdomsläger kanotslalom och fors Pdf, 789 kB.

In English

Read the invitation in English – Invitation Canoe Slalom and White Water Camp for Youngsters Pdf, 789 kB.

Kontakt

Kent-Åke Lundberg
Svenska Kanotslalomkommittén
a.k.lundberg@telia.com
+46 (0)70-544 14 40

Publicerad: 2023-01-26

Senast uppdaterad: 2023-01-26

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV