Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Öhrström visar fin form i Frankrike

I helgen var det en världsrankingtävling samt OS-kval för Afrika i Saint Suzanne, La Reunion i Frankrike. Isak Öhrström som är där på träningsläger passade på att tävla och kom fin två i slalomen.

Isak Öhrström från Uppsala Paddlarklubb på träningsläger i Frankrike, med stöd av SOK, som en del i hans satsning mot OS i Paris senare i sommar. Träningen och förberedelserna ser ut att gå åt rätt håll – i helgen kom han fin två i slalomen i ICF:s Canoe Slalom World Ranking Competition & African Olympic Qualifier – Run Slalom som gick i Saint Suzanne, La Reunion 9–11 februari.

Det är en spännande säsong som väntar, inte minst med tanke på OS i Paris där Sverige har en kvotplats i kanotslalom. Alla datum för årets mästerskap och världscuper finns här.

 

Publicerad: 2024-02-12

Senast uppdaterad: 2024-02-12

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV