Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Äventyrsläger – Lidan Summer Camp 2024

Välkommen till sommarens roligaste läger – ett spännande äventyrsläger 11–16 augusti för dig som gillar utmaningar, samarbete och såklart att paddla. Avsluta sommarlovet på bästa sätt tillsammans med andra ungdomar och träning i olika former, friluftsliv, lagkamper och andra roliga upplevelser.

Lidan Summer Camp är ett spännande äventyrsläger för dig som gillar utmaningar, samarbete och såklart att paddla. Lidköpings Kanotförening bjuder tillsammans med Svenska Kanotförbundet in till ett kanotläger med äventyr, rörelseglädje och gemenskap i fokus. Veckan som håller till iLidköping med omnejd kommer innehålla paddling och träning i olika former, friluftsliv, lagkamper och andra roliga upplevelser.

Lära känna nya kanotkompisar!

Lägret riktar sig till kanotister i alla åldrar som tycker om att träna, samarbeta, vara ute i naturen och utmana sig själva med nya saker.

För att det ska bli kul och säkert ska du kunna simma 200 m och orka paddla en motions- eller tävlingskajak en timme i sträck – viljan är viktigare än styrka och snabbhet. För kanotister yngre än 11 år vill vi att en medföljande förälder eller annan nära anhörig deltar på lägret.

Ledare

Vi ser att varje deltagande klubb har minst en medföljande ledare. Ledare behöver inte kunna paddla, alla kan bidra på olika sätt i ledarrollen. Kostnaden för ledare är 1200 kr.

Kostnad

Lägret kostar 2800 kr/person och då ingår frukost, lunch, middag, mellanmål och kvällsmål. Sover gör vi på hårt underlag, glöm inte att ta med luftmadrass. I kostnaden ingår också alla aktiviteter och en T-shirt.

Anmälan

Anmälan öppnar 15 maj och sista anmälningsdag är 30 juni, men antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.
Läs mer om hur du anmäler dig i inbjudan här Pdf, 1 MB..

Kontakt

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

Märta Olsén
marta@lidkanot.nu
070-580 25 46

Publicerad: 2024-05-07

Senast uppdaterad: 2024-05-08

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV