Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter

Ta del av av vad som händer inom Svenska Kanotförbundet och runt om i våra olika verksamheter i Sverige. Du kan välja att prenumera på vårt nyhetsbrev, men även på vårt nyhetsflöde alternativt bara en gren eller område om du bara vill det.

Nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på Svenska Kanotförbundets nyhetsbrev och ta del av inspiration och information inom hela bredden av vår verksamhet.

Läs mer och signa upp dig här.

Prenumerera på vårt nyhetsflöde

Se till att hålla dig uppdaterad genom att prenumerera på våra nyheter. Klicka dig vidare nedan för att komma till det arkiv du vill följa. Ange din e-postadress i rutan "Prenumera på nyheter". Du får då en avisering varje gång en nyhet publiceras.

Pressrum

Våra pressmeddelanden hittar du i vårt pressrum här.

Kontakt

Helene Ripa
Kommunikatör
helene.ripa@kanot.com
073-568 25 34

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.

Publicerad: 2022-12-08

Senast uppdaterad: 2023-03-29

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

FÖLJ OSS
Facebook
Instagram
Nyhetsbrev