Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nyheter Parakanot

Välkommen till nyhetsarkivet för parakanot. Här hittar du nyheter om läger, tävlingar och andra spännande händelser från grenen som vänder sig till personer med funktionsnedsättning, oavsett ålder.

Alla nyheter från hela vår verksamhet hittar du här.

  • Tryggt ledarskap – gratis webbutbildning för ledare

    Idrottsrörelsen ska vara en plats där alla känner sig välkomna och trygga. Nu har Parasport Sverige tagit fram den kostnadsfria utbildningen "Tryggt ledarskap" som riktar sig till ledare och genomförs online.
  • Umeå KK finalist i ATG Drömfond

    Umeå Kanotklubb har utsetts till finalist i ATG Drömfond Inkludering – ett engagemang som stöttar projekt där tillhörighet och gemenskap genom idrott och rörelse står i fokus.
  • Paddlingsdrömmar för alla

    I våras initierade Svenska Kanotförbundet projektet "Paddlingsdrömmar för alla" där föreningar ges möjlighet att få extra stöd för att genomföra uppstartsverksamhet för personer med funktionsnedsättning och genomföra rekryteringsinsatser. Nu summerar projektledare Jennie Hedrén Hasselros hur projektet fortlöper och vad som hänt under dessa månader.

Publicerad: 2023-02-08

Senast uppdaterad: 2024-05-14

Författare: Helene Ripa

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV