Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Rapportera LOK-stöd senast 25 augusti

Nu på fredag är sista dag att skicka in föreningens LOK-rapport för aktiviteter för 7–25-åringar under perioden 1 januari–30 juni 2023. Ansökan skickas in via föreningens IdrottOnline-sida senast den 25 augusti kl. 23.59 – kom ihåg!

Senast den 25 augusti, kl.23.59, ska klubbens LOK-stödsansökan vara inskickad. Skickas ansökan in efter detta datum kan ansökan ses som ogiltig, alternativt kommer ersättningen att dras ner betydligt.

Kort om LOK-stöd

LOK-stöd (Lokalt Aktivitetsstöd), är ett ekonomiskt stöd för föreningsdriven barn- och ungdomsidrott och är en viktig inkomstkälla för föreningar. LOK-stöd kan sökas av alla kanotklubbar som har verksamhet för barn och unga i åldern 7–25 år.

LOK-stödet ger alltså pengar direkt till föreningen som ett stöd för den verksamhet ni bedriver för barn och unga. Inrapporterat LOK-stöd ligger även till grund för bidrag som RF delar ut till alla specialidrottsförbund, däribland SKF.

LOK-stödssiffrorna ger även en möjlighet för att följa hur mycket verksamhet för barn och unga vi har inom svensk kanot.

Mer om LOK-stödet hittar ni på Riksidrottsförbundets hemsida.

Ansök via klubbens IdrottOnline-sida

Ansökan görs halvårsvis via föreningens IdrottOnline-sida, senast den 25 augusti ska ansökan för första halvan av 2022 vara inskickad.

Har ni funderingar finns Riksidrottsförbundets LOK-stödsgrupp som stöd.

  • Telefon 08-699 61 50
  • E-post lok@rfsisu.se
  • Öppettider: Måndag–fredag klockan 08.30–16.00 (lunchstängt 12.00–12.30)

Ni kan även kontakta oss om ni har funderingar gällande LOK-stöd eller andra föreningsfrågor. Det finns även stöd att få via er kontakt på ert Distriktsidrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas distrikt som är en värdefull resurs kring det mesta av föreningens arbete och verksamhet.

Kontakt

Är ni tveksamma kring hur ni går tillväga, ni kanske aldrig har LOK-rapporterat tidigare, så tveka inte att höra av er.

Johan Nilsson
johan.nilsson@kanot.com

Publicerad: 2023-08-22

Senast uppdaterad: 2023-08-22

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV