Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Nominera till årets utmärkelser SUC

I samband med SUC-finalen 10–11 september i Katrineholm delas diverse utmärkelser kring SUC och JUC ut. Vi behöver nu er hjälp med att nominera vem/vilka ni tycker ska stå som vinnare i de olika kategorierna.

På SUC-finalen som avgörs på Besättningsregattan 10–11 september i Katrineholm kommer inte mindre än sex utmärkelser delas ut. Vinnarna utses av en jury bestående av SUC-arrangörerna och och SUC-ansvarig i Slätvattenkommittén Bredd. Några av dem utifrån nomineringar som görs av er därute i Kanotsverige och vi behöver er nominering senast onsdag 7 september.

Årets SUC/JUC-klubb

Tilldelas den klubb som under året haft flest antal målgångar. Vinnaren får vandringspokalen och en plakett, 2:an och 3:an erhåller varsin plakett.

Årets Klättrarklubb

Tilldelas en klubb som markant ökat sitt deltagande på tävlingar under året. Vinnaren utses av juryn.

I fyra av kategorierna är det ni aktiva och ledare som nominerar de ni tycker gjort fina prestationer och ett bra arbete under året. Nomineringar sammanställs och utses av juryn.

Årets Stjärnskott | Kille

Tilldelas en kille som gjort en stor personlig utvecklingen under året. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn.

Årets Stjärnskott | Tjej

Tilldelas en tjej som gjort en stor personlig utvecklingen under året. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn.

Årets Tränare/Ledare

Tilldelas den tränare/ledare som på ett föredömligt sätt bidragit till klubbens tränings- och tävlingsverksamhet samt främjat tävlande över klubbgränserna. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn.

Årets Arrangör

Tilldelas den klubb som under året har arrangerat den bästa och roligaste SUC-tävlingen. Nomineras av aktiva och ledare. Vinnaren utses av juryn.

Gör er nominering senast onsdag 7 september – nominera här.

Du hittar även informationen under Svenska Ungdomscupen här.

 

Publicerad: 2022-08-29

Senast uppdaterad: 2022-12-23

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV