Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Sprintpremiären avklarad på Rocksjön

I helgen avgjordes Vårregattan på Jönköping Energy Arena vid Rocksjön och som vanligt bjöd Jönköping på typiskt aprilväder trots att det var första helgen i maj.

Namnet Vårregattan gjorde verkligen skäl för namnet då Jönköping som vanligt bjöd på blandat väder – allt från frost på morgonen till stark sidovind och sol i ansiktet. I år, till skillnad för föregående år, var inte regattan någon uttagningstävling för landslagen och det var tyvärr något som märktes på seniorsidan. Få var på plats och de som var där körde endast några enstaka lopp. Det är lite synd med tanke på att många av våra ungdomar ser upp till våra duktiga kanotister och har dem som förebilder. Men det bjöds på rafflande lopp ändå och glädjen bland klubbtälten var som alltid hög.

Resultat

Kompletta resultat från helgens Vårregattan hittar du här.

Prisutdelning "Årets Fysmästare 2023"

Under helgen hölls det även prisutdelning i utmaningen "Årets fysmästerskap 2023" där vinnarna i respektive klass fick varsin uppskattad T-shirt. Utöver det så lottades det även ut uppskattade goodiebags från STC bland dem som deltog i fysmästerskapen i vintras.

Alla vinnarna i årets Fysmästerskap hittar du här.

Stort tack till Jönköpings Kanotklubb och Huskvarna Kanotklubb för ett mycket bra genomfört arrangemang, samt alla andra vid sidan om som gör våra tävlingar möjliga.

Foto: Per Lagerstam.
Fler foton från helgen hittar du på Per Lagerstams Flickr-konto här.

Publicerad: 2023-05-09

Senast uppdaterad: 2023-05-09

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV