Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Utbilda dig till SUP-instruktör 1

Den 27–28 maj är det dags för Svenska Kanotförbundets pilotomgång av SUP-instruktörsutbildning på nivå 1. Det blir en 2-dagarsutbildning som vänder sig till alla som vill kunna hålla kurser på nybörjarnivå. I pilotkursen ingår examination på grön nivå.

Stand Up Paddling är en gren som snabbt växer i popularitet, inte minst bland unga. Det är med glädje som Kanotförbundet nu introducerar en instruktörsutbildning för SUP. Utbildningen ger kunskaper för att leda och instruera nybörjare i lugna vatten, relativt nära land, upp till grön nivå inom Paddelpasset. Eftersom det är en ny gren inom Paddelpassets utbildningssystem ingår dessutom examination för grönt paddelpass. Examinationen genomförs på fredagskvällen, innan kursdagarna.

En godkänd SUP-instruktör 1 kan genomföra en digital kurs för att bli examinator för gult paddelpass i SUP.

Utbildningen riktar sig till stå-upp-paddlare som kommit en bit på väg i sin egen paddling och vill kunna hålla kurser på nybörjarnivå där du leder och instruerar. För klubbar som deltar i projektet YO! WhatSUP passar det bra att gå den här utbildningen, som komplement till andra utbildningsdelar i projektet.

Läs mer om kursen och anmäl dig här.

Publicerad: 2023-03-01

Senast uppdaterad: 2023-03-01

Författare: Katinka Ingves

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV