Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet
Heestrand norra Bohuslän Havskajakledarläger

Årets havskajakledarläger hålls i fantastiska norra Bohuslän, med utgångspunkt från Heestrand och vattnen runt Dannemark (bilden). Missa inte att inspireras, ta del av gemenskapen och inte minst den samlade erfarenheten hos andra havskajakledare.

Skärgårdsläger för havskajakledare
– i år på västkusten

Dramatiska vågor från västerhavet, naturreservatet Dannemark med sina släta granitklippor, skyddade sandstrandsvikar och busiga passager. Svenska Kanotförbundets skärgårdsläger för havskajakledare hålls i år i natursköna Heestrand i norra Bohuslän, fredag 23 till söndag 25 augusti. Vi utlovar lärorik fortbildning, inspiration och härligt häng.

Ledarlägret riktar sig till dig som är havskajakledare i en kanotförening, Scouterna, Friluftsfrämjandet, kanotcentral eller annan paddlingsverksamhet. På fredagen erbjuds en tur för alla som vill upptäcka den bohuslänska skärgården. Programmet för lägret startar på lördag morgon och avslutas på söndag eftermiddag.

Vi har bokat hela Kustnära Vandrarhem med gott om plats för alla. Detta kommer vara vår utgångspunkt. Några hundra meter härifrån finns Rådalens hamn – och Sveriges kanske bästa paddlingsvatten precis utanför. Med denna inramning hoppas vi kunna inspirera kajakledare och instruktörer att utvecklas, knyta kontakter och bli stärkta i sitt ledarskap.

Lägrets olika pass bygger på Kanotförbundets utbildningar utifrån ett ledarperspektiv med innehåll om paddlingsteknik, miljö och hållbarhet, pedagogik, ledarskap och säkerhet. Mer information om program och passen kommer.

Så boka in helgen 23-25 augusti i din almanacka. För mer information och anmälan, följ länken.

Skynda dig att anmäla dig så du vet att du får plats, dock senast 1 juni.

Inspireras av förra årets läger – läs artikeln här.

Kontakt

Är du nyfiken på eller har frågor om ledarlägret är du välkommen att kontakta oss.

Åsa Andersson
asa.andersson@kanot.com
0766-395023

Katinka Ingves
katinka.ingves@kanot.com
0706-114303

Har du generella frågor om kanot och förbundets verksamhet kontakta oss gärna på info@kanot.com.


Publicerad: 2024-02-08

Senast uppdaterad: 2024-04-10

Författare: Åsa Andersson

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV