Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Arrangemangstöd

För att underlätta för föreningar och klubbar att arrangera tävlingar arbetar Svenska Kanotförbundet aktivt med att ta fram och erbjuda lösningar för olika delar som som behövs vid ett arrangemang.

LiveStream-gruppen

Möjligheten att livesända våra tävlingar har utvecklats och tagit stora kliv de senaste åren. Ännu finns det fortfarande mycket att göra, men redan nu kan vissa tävlingar följas live via kanotförbundets kanaler. Arbetet har tidigare fokuserat mest på slätvattentävlingar, men arbetet med att försöka involvera fler grenar pågår.

Läs mer om LiveStream här.

RaceManager

RaceManager är ett tävlingsadministrationssystem för föreningar och arrangörer som hanterar aktiva, anmälningar, startlistor, resultatlistor med mera. Tanken är att detta framöver ska bli det primära systemet för den administrativa delen av en tävling.

Läs mer om RaceManager här.

Tillgänglighetsanpassning

För att öka tillgängligheten för tävlande och besökande med funktionsnedsättning har två stöd tagits fram för slätvattenarrangörer.

Läs mer om stöden här.

Kontakt

Är ni intresserade av mer information eller har frågor kring vilka stöd som ni arrangör har möjlighet till är ni välkomna att kontakta oss.

Johan Nilsson
Versamhetsutvecklare – Förening & tävling
johan.nilsson@kanot.com
073-331 19 79


Publicerad: 2022-12-08

Senast uppdaterad: 2024-02-19

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV