Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

LiveStream

Svenska Kanotförbundet vill gärna att svensk kanot ska synas och vara tillgänglig även om man inte kan vara på plats vid våra tävlingar och arrangemang. Därför erbjuder SKF genom LiveStream-gruppen utrustning och utbildningsmöjligheter för de arrangörer som är intresserade av att livestreama sitt arrangemang. Livestreamningen sker via förbundets kanaler.

Här hittar du våra sändningar

Från och med 2023 kommer all vår livestreaming ske via en och samma länk på Youtbe. Det betyder att ni endast behöver följa "SKF LiveStream" så hittar ni de nationella tävlingar som livesänds där.

För arrangörer

Här hittar du som tävlingsarrangör dokumentation och instruktion för att sätta upp utrustningen och genomföra en sändning.

Vill du hjälpa till?

Vi är i behov av frivilliga krafter för att kunna upprätthålla våra livesändningar. Vi har en Livesteamgrupp som planerar säsongen men som också ser till att hålla vår utrustning i gott skick och se till att allt fungerar och även uppdaterar utrustingen när nytt behöver köpas in. Vi behöver också hjälp på tävlingsplatserna för att kunna producera och genomföra sändningar.

Skulle du vilja vara en del av våra livesändningar och hjälpa till – hör av dig till oss!

Kontakt

Är ni intresserade av mer information, utbildning eller vill streama er tävling är ni välkomna att kontakta LiveStream-gruppen.

Johan Nilsson
Versamhetsutvecklare – Förening & tävling
johan.nilsson@kanot.com
073-331 19 79

Gällande generella frågor om kanotförbundet och vår verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.

Publicerad: 2022-12-08

Senast uppdaterad: 2024-06-26

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV