Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Kanotförbundet söker projektledare för parakanot

Har du ett brinnande engagemang och erfarenhet från parasport? "Paddlingsdrömmar för alla" är förbundets kommande rekryterings- och inkluderingsprojekt inom parakanot. Vi söker en projektledare på 50–100% under 2024. Sista ansökan 10 januari.

Under 2023 startades ett utvecklingsarbete kring parakanot och Svenska Kanotförbundet (SKF) hade för första gången en projektanställning riktad mot parakanot. Ett resultat av det arbetet är att SKF blivit beviljade en ansökan för ett rekryterings- och inkluderingsprojekt riktat mot parakanot – Paddlingdrömmar för alla, under 2024 av Riksidrottsförbundet.

Annonsen som pdf hittar ni här: Svenska Kanotförbundet söker en projektledare Pdf, 117 kB.

Svenska Kanotförbundet söker en projektledare

Vi söker nu en nu en driven projektledare för Paddlingsdrömmar för alla, med syftet att accelerera rekryterings- och inkluderingsarbetet och öppna dörrarna för fler att hitta till paddlingen. Som projektledare ansvarar du för projektets olika delar, i samarbete med SKF:s befintliga Parakanotutvecklare och kansliet.

I stort handlar uppdraget om att stötta våra föreningar kring rekryteringsinsatser, initiera och driva nationella rekryteringsinsatser och att ta fram informations- och rekryteringsmaterial för att inkludera alla målgrupper (rörelse-, syn- och intellektuell funktionsnedsättning).

Arbetsuppgifter

Uppdraget består främst av:

  • Stötta föreningar att genomföra rekryteringsaktiviteter och initiera samarbeten med Parasport Sveriges distrikt.
  • Arrangera nationella/regionala rekryteringsinsatser, initiera samarbeten med andra specialidrottsförbund och ta fram informations- och reklammaterial som hjälp för rekrytering.
  • Vara drivande i arbetet för inkludering av alla målgrupper (syn-, rörelse- och intellektuell funktionsnedsättning)

Kvalifikationer

Din förmåga att initiera och genomföra olika insatser/satsningar är avgörande. Kanotspecifik kompetens är en fördel, men inte avgörande. Även kompetens och tidigare erfarenhet från arbete inom parasport är starkt meriterande, liksom kännedom om föreningsverksamhet. En god förmåga att samarbeta och kommunicera är central och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under 2024 på 50–100 %. Uppdraget innebär en del resor samt kvälls- och helgarbete. Tillträde så snart som möjligt, dock senast 1 mars.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till dag.johansson@kanot.com, senast onsdag den 10/1 2024. Intervjuer och referenstagning sker med utvalda. Tillsättning av tjänsten kan även ske under ansökningstiden.

Frågor

Danny Hallmén
Utvecklare Parakanot
danny.hallmen@kanot.com
073-625 41 98

Dag Johansson
Generalsekreterare
dag.johansson@kanot.com
070-372 54 48

Publicerad: 2023-12-19

Senast uppdaterad: 2023-12-19

Författare: Danny Hallmen

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV