Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Impossible Camp i Växjö – med kanot

Den 26–28 april arrangeras Start Your Impossible Camp i Växjö och kanot finns åter igen med på programmet! Lägret riktar sig till alla med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning som vill testa på olika idrotter – ung som gammal. Välkomna!

Sveriges Paralympiska Kommitté välkomnar dig som antingen redan är aktiv eller som vill börja idrotta och kanot är givetvis en av grenarna som går att testa. Lägret erbjuder olika idrotter att testa på beroende på om du har en rörelsenedsättning, synnedsättning eller intellektuell funktionsnedsättning. Start Your Impossible Camp är ett idrottsläger arrangerat av Sveriges Paralympiska Kommitté. Lägret riktar sig till dig som är idrottsintresserad och innehåller inspirationsföreläsning, inspirationsträff för föräldrar, nätverkande och massor av idrott.

Du följer din grupp hela helgen. Du som deltar kan vara nybörjare eller redan aktiv – ambitionen är att du som är helt ny hittar en idrott och att du som redan är aktiv får en boost i din utveckling.

Att delta på idrottslägret kostar 250 kronor. I priset ingår lunch lördag och söndag samt en snygg lägertröja. Behöver du boende och middag bokar du det direkt i anmälan.

Vill du anmäla dig eller veta mer – besök hemsidan för "Start Your Impossible Camp".
Mer information om just lägret i Växjö kan läsa här.

Anmälan

Anmälan till Impossible Camp i Växjö är öppen, läs mer om helgen i Växjö och alla sporter som är på plats här.
Senast 18 mars behöver dina anmälan var inne – länk till anmälan.

Varmt välkomna!

Kontakt

Jennie Hedrén Hasselros
Projektledare – Paddlingsdrömmar för alla
jennie.hasselros@kanot.com
073-550 15 25

Danny Hallmén
Verksamhetsutvecklare
danny.hallmen@kanot.com
073-625 41 98

Publicerad: 2024-02-19

Senast uppdaterad: 2024-03-11

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV