Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Skolsamverkan

Kanot är en fantastisk sport. Oavsett om man bor vid havet, en sjö, en fors, strömmande vatten eller en älv så finns det en kanotgren som passar. Om du vill träna för att tävla och tävla i OS eller om du friluftspaddla och njuta av naturen spelar ingen roll vi har hela spektrat! Vi vill med den här filmen nå ut till skolungdom och skolpersonal för att skapa kunskap och nyfikenhet om kanot och dess möjligheter.

Välkommen ut på vattnet!

Kanot – en sport för alla


Filmen har tagits fram med stöd av RF inom ramen för Skolsamverkansprojektet. Syftet är att filmen ska spridas till skolpersonal och skolungdom för att ge inspiration och kunskap om sporten kanot. Filmen kan med fördel visas ihop med representanter från en lokal kanotklubb med möjligghet till en uppföljande friluftsdag eller prova-på-paddling. Filmen kan även användas internt av förbund och föreningar för att marknadsföra svensk kanot.

Kontakt

För mer information om er skola vill ha besök av en förening eller om din förening vill ha hjälp att nå ut till skolorna kontakta oss gärna.

Johan Nilsson
Utvecklare förening
johan.nilsson@kanot.com
070-727 54 90


Publicerad: 2022-12-05

Senast uppdaterad: 2023-01-20

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 125 föreningar och runt 90 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Luleå i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

FÖLJ OSS
Facebook
Instagram
Nyhetsbrev