Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Lekande Kanot & Teknikkliniker under 2024

Dags att boka in årets barn- och ungdomsledarutbildning Lekande Kanot, samt en uppdaterad Teknikklinik!

Under hösten och våren har ett stort jobb gjorts kring att dels uppdatera vårt utbildningsmaterial i Lekande kanot och dels utbilda nya utbildare som kan komma ut till föreningarna och tillgodose utbildningsbehovet bättre än tidigare.

Lekande kanot

Lekande kanot är vår kanotspecifika del i utbildningen till Tränare 1 och är en vida populär utbildning som passar nya och gamla ledare för kanotskola, nybörjarverksamhet och ledare som leder framför allt barn. Förutom att materialet kommer vara uppdaterat, så kan utbildningen genomföras på två olika sätt:

  • Lekande kanot - Halvdigital: Består av 3 st digitala kvällsträffar + 1 st fysisk heldag
  • Lekande kanot - Helfysisk: Består av en 2 st fysiska heldagar över en helg

Nu är det hög tid för föreningarna som är i utbildningsbehov av sina ledare att titta över det nya konceptet och boka in utbildningstillfällen i vår, sommar och höst!

Läs mer om utbildningen Lekande kanot här.

Teknikklinik A

Vi har återupplivat vår tidigare populära Teknikklinik A, som är en fördjupning av "Teknikens Grunder A" som ingår i flera av våra ledarutbildningar, t.ex. Lekande kanot eller havskajaksledare 1. Den här kursen passar föreningar som har flera medlemmar med intresse att fördjupa sina kunskaper om grundläggande paddlingsteknik.

Läs mer om utbildningen Teknikklinik A här.

Hitta utbildningar

Inbokade Lekande kanot och tillhörande digitala tillfällen hittas direkt här, men syns också i vår utbildningskalender här. Om er förening vill anordna en utbildning, kontakta oss på kanslier så försöker vi styra ihop ett tillfälle!

Kontakt

Danny Hallmén
Verksamhetsutvecklare - förening & tävling
danny.hallmen@kanot.com
073-625 41 98

Johan Nilsson
Verksamhetsutvecklare - förening & tävling
johan.nilsson@kanot.com
070-727 54 90

Publicerad: 2024-03-22

Senast uppdaterad: 2024-03-22

Författare: Danny Hallmen

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV