Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

SUP-instruktör

Svenska Kanotförbundets utbildning SUP-instruktör riktar paddlare som kommit en bit på väg i sin egen paddling och vill guida fler i SUP-paddlingens underbara värld. Du lär dig leda och instruera allt från nybörjare till erfarna SUP-paddlare. För att utvecklas till en kompetent ledare behöver du ta en aktiv roll när du väljer lämpliga förberedelser för att träna och vad du behöver för erfarenheter för att tillgodogöra dig utbildningens innehåll.

SUP-instruktör 1

Den första ledarutbildningen för SUP-paddlare , och som ger kunskaper för att leda och instruera nybörjare i lugna vatten, relativt nära land, upp till grön nivå inom Paddelpasset.

Läs mer om steg 1 här.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring våra ledareutbildningar är du alltid välkommen att höra av dig.

Katinka Ingves
katinka.ingves@kanot.com
076-611 43 03

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.


Publicerad: 2023-03-02

Senast uppdaterad: 2023-03-02

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV