Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Kanadensarledare

Svenska Kanotförbundets utbildningar Kanadensarledare 1–3 riktar sig till dig som kommit en bit på väg i din egen paddling och vill guida andra i paddlingens underbara värld. Du lär dig leda och instruera allt från nybörjare till erfarna paddlare. För att utvecklas till en kompetent ledare behöver du ta en aktiv roll när du väljer lämpliga förberedelser för att träna och vad du behöver för erfarenheter för att tillgodogöra dig utbildningens innehåll.

Kanadensarledare 1

Det här är grundnivån för kanadensarledare och ger dig kunskaper för att leda och instruera grupper i upp till grön miljö.

Läs mer om nivå 1 här.

Kanadensarledare 2

Fortsättningsutbildningen för kanadensarledare, med fördjupning inom varje modul, och paddling i upp till blå miljö.

Läs mer om nivå 2 här.

Kanadensarledare 3

Den högsta nivån för kanadensarledare inom Kanotförbundet, och passar för den dedikerade ledaren som vill utvecklas som coach och kunna leda grupper på röd eller svart nivå. Det finns stort utrymme för att utforma utbildningen efter varje deltagares enskilda önskemål om områden att utveckla.

Läs mer om nivå 3 här.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring våra ledareutbildningar är du alltid välkommen att höra av dig.

Katinka Ingves
katinka.ingves@kanot.com
076-611 43 03

Har du generella frågor kring kanot och förbundets verksamhet är du alltid välkommen att kontakta oss på info@kanot.com.


Publicerad: 2022-12-05

Senast uppdaterad: 2022-12-14

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV