Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Årets Motioner och propositioner

Svenska Kanotförbundets medlemmar och styrelsen lämna in och lyfta förslag till förbundsmötet. Att lämna en motion eller proposition innebär att ge ett skriftligt förslag som mötet sedan beslutar om. När en medlem skickar ett sådant förslag till årsmötet kallas det motion, när styrelsen gör det heter det proposition. Det går att lämna en motion/proposition om olika saker, till exempel om en fråga som en tycker att styrelsen ska driva, nya arbetssätt eller förslag till en ny policy.

I listan nedan hittar ni årets inkomna motioner (förslag från medlemmar) samt propositioner (förslag från styrelsen) tillsammans med styrelsens motionssvar. Tidigare års motioner och propositioner hittar ni här.

Motioner 2025

Sista datum att skicka in motion till förbundsmötet 2025 är 1 december 2024. Om ni önskar skicka in en motion görs detta via mail till info@kanot.com. En mall som stöd för hur motioner utformas finns att ta del av som bilaga till SKF:s stadgar.

Propositioner och motionssvar 2025

Senast den 31 januari 2025 ska propositioner och motionssvar skickas ut inför förbundsmötet. I samband med detta publiceras dessa även här nedan.

Årets motioner och propositioner

Årets motioner och propositioner hittar ni här.

Publicerad: 2022-12-01

Senast uppdaterad: 2024-03-18

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV