Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

Paddlingens dag

Paddling är fantastiskt och ett underbart sätt att upptäcka och uppleva naturen. Sverige erbjuder en underbar mångfald av paddlingsmöjligheter – i sjö och skärgård, å och älv. Oavsett var man befinner sig finns det vatten nära som väntar på att upptäckas, både på landsbygden och i staden.

Med Paddlingens dag vill vi tillsammans med er inspirera och uppmuntra ett aktivt uteliv där fler ger sig ut på vattnet för att njuta och röra på sig. Paddlingens dag är en årlig nationell temadag där paddling i alla dess former lyfts och hyllas. Alla kan vara med och sprida det fantastiska med paddling och dela med sig av sina paddlingsupplevelser. Och vi gör det tillsammans – föreningar, Godkända Kanotcentraler, uthyrare, andra aktörer och inte minst dig. Låt oss skapa en gemensam arena för paddling, fylla den med härliga aktiviteter och upplevelser.

Mer information

Läs mer om Paddlingens dag på paddlingensdag.se.
Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakt oss på info@paddlingensdag.se.

Sprid Paddlingens dag

Du kan vara med!
Oavsett om du letar öppet vatten bland isen i norr eller njuter av försommaren i söder så häng med. Dela och synliggör aktiviteten och din paddling i egna kanaler för att nå ut till fler. Glöm inte att tagga #paddlingensdag för att öka spridningen ytterligare.

Det finns framtaget material som ni kan använda när ni hjälper till att sprida information om Paddlingens dag – skriv ut och sätt upp på klubben, kanotcentralen, i närbutiken och på andra platser samt i sociala medier så att vi tillsammans når ut till fler. Det kommer även finnas kommunikationsmaterial lite längre fram till er som arrangerar en aktivitet där det kommer finnas möjlighet att själv fylla i viss information.

Nedan hittar ni generella affischer samt bilder för sociala medier för nedladdning så att vi tillsammans kan få fler att få upp ögonen för Paddlingens dag 11 maj 2024.

Paddlingens dag 11 maj 2024

Läs mer om vad som händer i år på Paddlingens dag och vad ni som förening, Godkänd Kanotcentral, annan aktör och enskild person kan göra för att sprida tjusningen kring paddling på paddlingensdag.se.

Välkommen ut!

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar kring Paddlingens dag är du välkommen att kontakt oss på info@paddlingensdag.se eller någon av nedanstående.

Helene Ripa
Kommunikatör
helene.ripa@kanot.com

Katinka Ingves
Verksamhetsutvecklare – Friluftspaddling
katinka.ingves@kanot.com

Johan Nilsson
Verksamhetsutvecklare – Förening & tävling
johan.nilsson@kanot.com

Publicerad: 2024-03-15

Senast uppdaterad: 2024-04-03

Författare: Helene Ripa

Affisch A4 – skriv ut och sätt upp på klubben, på kanotcentral och andra platser för att sprida paddling.

 

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV