Gå till innehåll
Svenska Kanotförbundet

GODKÄNDA utbildare och EXAMINATORER

Öppna kurser och examinationer för Paddelpasset finns runt om i Sverige. Vissa arrangeras av Svenska Kanotförbundet och andra av externa leverantörer, partners eller kanotcentraler. Det kan finnas fler kurs- och examinationstillfällen som anordnas, som Kanotförbundet inte fått information om, så kolla gärna med din närmsta arrangör om du inte hittar något tillfälle i kalendern, eller om du letar efter gul kurs och examination.

Som examinator är man behörig att hålla kurser och examinera upp till sin nivå, det vill säga en examinator för nivå 3 – Blå Kajak får även examinera nivå 1 och 2 kajak. Ett tips är således att även söka i högre nivåer, där det är möjligt, om du inte hittar någon på den nivå du söker.

Du kan se aktuella kurs- och examinationstillfällen i vår utbildningskalender (från grön nivå och uppåt) – hittar du ingen examination som passar kan du kontakta en godkänd examinator i ditt område enligt förteckningen nedan.

Svart – nivå 5

Svart Forskajak

Röd – nivå 4

Röd Forskajak
Röd Havskajak
Röd Kanadensare

Blå – nivå 3

Blå Forskajak
Blå Havskajak
Blå Kanadensare
Blå Kanotslalom
Blå Slätvatten

Grön – nivå 2

Grön Forskajak
Grön Kajak
Grön Kanadensare

Gul – nivå 1

Gul nivå kanot (disciplinöverskridande)

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på paddelpasset@kanot.com om du har frågor kring Paddelpasset eller om det saknas en examinator nära dig, eller i en disciplin på din nivå.


Publicerad: 2022-12-16

Senast uppdaterad: 2023-04-04

Författare: Helene Ripa

OM OSS
Svenska Kanotförbundet har sedan 1904 organiserat svensk kanot. Idag har SKF 121 föreningar och runt 78 Godkända Kanotcentraler. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ni som paddlar finns även på andra ställen i Sverige, men vi för din talan – oavsett om du är medlem eller inte.

KONTAKT
Svenska Kanotförbundet
Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Telefon: 070-372 54 48
E-mail: info@kanot.com

PRENUMERERA PÅ SKF:S NYHETSBREV